Lideri i LR-PDSH-së, Ziadin Sela sot në një konferencë për shtyp deklaroi se ndryshimi ka filluar dhe se shqiptarët do të realizojnë të drejtat e tyre deri në barazi të plotë.

Më tej në pyetjen se a do të kërkojë përgjegjësi për ngjarjet e 27 prillit sela tha:

“Para se të kërkoj përgjegjësi dhe zbardhje të ndodhive të 27 prillit, do të kërkoj zbardhjen e rastit të Sopotit, Monstrës , Harun Aliut dhe rasteve të tjera tē montuara./fol.mk