Kryetari i Lëvizjes për Reforma PDSH, Ziadin Sela  dhe Sekretarja e Asamblesë së femrës  Arlinda Memetaj janë takuar  sot në Shkup me Kryetaren e Komunës Gjakovës, Mimoza Kusari Lila.

Kjo dëshmohet përmes disa fotove të cilët janë publikuar në fejsbuk në profilin zyrtar të Ziadin Selës.

Sela në rrjetin e tij social Facebook shkruajti: Kryetari Ziadin Sela dhe Sekretarja e Asamblesë së femrës Arlinda Memetaj, kanë pritur sot kryetaren e komunës së Gjakovës Mimoza Kusari Lila, e cila u interesua per funksionimin e Asamblesë së femrës në LR-PDSH,

sela2