Dy qytetarë të Shkupit dje rreth orës 13 në rrugën “Vladimir Polozhanovski” prapa qendrës tregtare të qytetit, 27 vjeçari N.S nga fshati Marinë, ishte sulmuar me shkop gome nga tani person i panjohur i cili ishte tek makina  “Citroen C4”, dhe, më pas i panjohur me shkop gome e ka dëmtuar automjetin “Renault Megane”.

Arsyeja është një keqkuptim në komunikacion, gjegjësisht vend parkim.

MPB ka shtuar se janë marrë masa për të zgjidhur rastin./TetovaSot