Marigona Krasniqi dhe Taulant Arifi kanë qenë të ftuarit e kësaj jave në rubrikën ‘In and Out’ të emisionit Express Rozë, për t’i komentuar veshjet e artistëve tanë.

Se si e gjykon shoku i klasës Morena Tarakun, e kuptoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.