Kur vjen puna për të fituar më shumë para e për të rritur mirëqënien tuaj, ndonjëherë ju duhet vetëm të bëni disa ndryshime të vogla në stilin e jetesës.

“Suksesi është një aftësi që mësohet,” shkruan T.Harv Eker në librin e tij “Sekretet e Mendjes së Milionerit”.

Nëse doni të mësoni si të bëheni të pasur merrni në konsideratë këto nëntë ndryshime:

1-Rrini me njerëz që i admironi

2-Investoni paratë tuaja

3-Nisni një tjetër punë me orar të pjesshëm

4-Lexoni libra

5-Hapni një llogari në bankë për kursimet tuaja

6-Mësohuni duke bërë gjëra të parehatshme

7-Vendosni qëllime dhe imagjinoni sikur i keni arritur

8-Kurseni automatikisht një orë në ditë nga të ardhurat tuaja

9-Bëni para kur flini (të ardhura pasive)

/Oranews.tv/