Sezoni i gripit dhe ftohjeve tashmë ka filluar. Që të mos ju kap në befasi, dhe në mënyrë që të shmangni sa më shumë viruset dhe ftohjet, ndiqni këshillat si më poshtë: 

1. Mbusheni kabinetin e barërave

2. Mbushuni me rezerva

3. Mbusheni kuzhinën me pije dhe me ushqime të shëndetshme

4. Ushtroni larjen e duhur të duarve

5. Mbani duart larg fytyrës

6. Vaksinohuni për grip

7. Praktikoni shprehi të shëndetshme jetësore

8. Pastroni mirë shtëpinë

9. Bëni plane për ditët kur jeni e sëmurë

10. Ndaloni shpërndarjen e mikrobeve