Bogovinasit nuk heqin dorë nga ujësjellësi të cilin me shum mund dhe sakrific e kanë ndërtuar vetë. Në protestën e organizuar nga këshilli për mbrojtjen e ujësjellësit më 05.02.2016, morën pjesë një numër i madh i banorëve të Bogovinës. Por karakteristikë e veçant e kësaj proteste ishte vendosja e dy kamerave në dritaret e Komunës së Bogovinës. Ky akt i turpshëm i SPIUNIMIT të votuseve të vetë, vetëm tregon mosrrespektin dhe paturpsinë e Hazbi Idrizi-t ndaj qytetarëve të Bogovinës, të cilët me një numër të madh të votave ia dhan besimin në zgjedhjet e fundit.

12666347_10208304729992740_129393386_n