Asociacioni i arkitektëve të Maqedonisë, sonte do të ndajë Çmimin e madh vjetor për arkitekturë për vitin 2016, Maqedoni nga AIM.

Ndarja e çmimit organizohet tradicionalisht nën mbështetje të kryetarit të Maqedonisë dhe me mbështetje të Agjencisë autoriale të Maqedonisë dhe Ministrisë së Kulturës. /Telegrafi/