Spitali Tetovës: Dy të lënduar kemi pranuar, janë jashtë rrezikut për jetë

“Ne kemi pranuar dy të lënduar me lëndime të lehta, Rosana Gacevska dhe Dobri Novevski nga Gostivari” thonë nga Spitali i Tetovës.

SHPËRNDAJE