elekomi i Maqedonisë ka nënshkruar marrëveshje me Shoqërinë aksionare për ndërtim dhe drejtim me hapësirat publike që ky objekt të merr emrin ”Telekom Arena”.

Nuk jepen më shumë informacione për marrëveshjen e nënshkruar dhe sa do t’i kushtoj kjo reklamë Telekomit të Maqedonisë.

Kujtojmë se të njejtën marrëveshje ‘Shoqëria aksionare për ndërtim dhe drejtim me hapësirat publike’ më herët e dha me koncesion edhe sallën e sporteve ”Boris Trajkovski” që tani quhet ”Vip Arena”.

Në këtë stadium duhet të organizohet edhe ‘Super Kupa e Evropës’ mes fituesit të ‘Europe League’ dhe ‘League of Champions’