Për autoritet e Maqedonisë, Shqipëria edhe më tej mbetet Republika Popullore e Shqipërisë. Në vendkalimin kufitar Shën Naum, disa tabela rrugore ende nuk janë ndërruar dhe mbajnë mbishkrimet e kohës së komunizmit.

Pavarësisht se Alsat M që para një viti njoftoi për një situatë të tillë, institucionet kompetente nuk kanë denjuar ende të përmirësojnë gabimin. Punonjësit turistik thonë se mbishkrimet e tilla iu duken qesharake edhe turistëve që vizitojnë këtë rajon.