Aktori Tetovar Shkumbin Zeqiri i njohur si ( HUPSHI ) në serialin 3T, ka vendosur ti jap fund beqarisë.

Ai sot, në praninë e shumë miqëve dhe figurave të tjera të njohura të Teatrit shqiptar ka vendosur të ndaj gëzimin e tij.

Ju rikujtojmë se Portali fol.mk ka paracaktuar një intervistë me aktorin e njohur Tetovar të cilën do ta realizojmë më datë 28 të këtij muaji.

© FOL