Pamje të tmerrshme vijnë sërish nga Aleppo. Mediat raportojnë se në Siri dhjetëra njerëz janë trajtuar për shkak të problemeve shëndetësore raportohet për shumë viktima.

Ndërkaq Aleppo është nderuar si një qytet me trashëgimi të lashtë dhe ka marr lëvdata për pallatet historike, shkollat etj.

Statusi dhe pasuria e këtij qyteti u themelua mbi vendndodhjen e saj në afërsi të kufirit të Turqisë në veri të Sirisë.

Sot, megjithatë, është ky qytet është i njohur si një gropë e varrit në botë.  

Image

Image

Image

Image

Image

Image