Persona të paidentifikuar kanë ngjitur fletë nëpër shtylla në Shkup, me anë të të cilave u bëhet thirrje myslimanëve që të mos festojnë festat e fundvitit.
“Ti je mysliman, mos festo festat e fundvitit” dhe “Kush i përngjan një populli, ai është njëri prej tyre”.
Nuk dihet se kush qëndron pas këtyre pankartave me mbishkrime ekstremiste, por se është e qartë se mesazhi është përçarës në mes myslimanëve dhe ortodoksëve që banojnë në Shkup.
Shekulli/d.i.