Mijëra simpatizantë janë tubuar sot në Strugë për të mbështetur Aleancën për Shqiptarët e cila zhvillon tubimin qëndror të saj për zgjedhjet e 11 dhjetorit. Rrugët e qytetit janë bllokuar nga automobilët ndërsa salla në të cilët zhvilloet eventi pranë shkollës së mesme Niko Nestor është e stërmbushur me pjesmarrës, duke treguar fuqinë dhe potencialin e këtij subjekti në këto zgjedhje.

safe_image