Gazetari Urim Saliu është tallur me partitë politike shqiptare pasi të gjithë thonë se do të fitojnë bindshëm në zgjedhjet lokale.

Ja parashikimet e gazetarit Saliu

BDI fiton ne komunat: Tetove, Saraj,Cair,Gostivar, Struge,Kercove,Diber,Studenican,Likove,Bogovine,Vrapcisht, Brvenice,Tearce,Zheline dhe Haraçine.

Besa fiton ne komunat :Tetove, Saraj,Cair,Gostivar, Struge,Kercove,Diber,Studenican,Likove,Bogovine,Vrapcisht, Brvenice,Tearce,Zheline dhe Haraçine.

PDSH fiton ne komunat: Tetove, Saraj,Cair,Gostivar, Struge,Kercove,Diber,Studenican,Likove,Bogovine,Vrapcisht, Brvenice,Tearce,Zheline dhe Haraçine.

Aleanca per Shqiptaret fiton ne komunat :Tetove, Saraj,Cair,Gostivar,Struge,Kercove,Diber,Studenican,Likove,Bogovine,Vrapcisht, Brvenice,Tearce,Zheline dhe Haraçine.

A u bete rehat.A jeni te kenaqur te gjithe tani?!