Plot 8 vite besohet se Michael Jackson u varros në varrezat e mëdha në Forest Loan të Californizë, megjithatë del që të mos jetë kështu dhe shpërthen si një bombë lajmë se posht gurit të mermerit nuk gjendet trupi i këngëtarit legjendar.

Portali amerikan RadarOnline duke u mbështetur mbi burime të sigurta, ka bërë publike se trupi i mbreti të Pop-it është djegur me kërkesë të nënës së tij Katherin, ndërsa hiri i trupit të tij është shpërndarë ndër pemën e preferuar të tij në fermën “Neverland”, transmeton gzetametro.net

Duhet theksuar faktin që pas ceremonisë komemorative që u mbajt në Los Angeles, trupi i këngëtarit u varros në varrezat e mëdha.

Mirë po, thuhet se Katherine Jackson është frikësuar që mos dikush do t’i vjedh eshtrat e Michael’it dhe pas një grindje disa muajsh me familjen edhe anëtarët tjerë të familje u pajtuat që trupi i këngëtarit të digjet.

Pas ceremonisë private që është mbajtur me 3 shtator të vitit 2009, arkivoli i zbrazët u lëshua prapë në varr.