Ish kryeministri Nikolla Gruevski ka sponzorizuar lajmin për investime milionëshe në komunën maqedonase Krivogashtani. Ndër ato është edhe kompania Tetovare “Vezë Sharri” me një investim prej 3 milion euro. Gjithsejt do të punësohen 300 persona, ka deklaruar Gruevski.

Nuk dihet pse investimet vendore dhe të jashtme, edhepse të pakta, madje edhe nga kompani shqiptare, investojnë shuma milionëshe në rajone “të harruara” në Maqedoninë Qendrore. A është meritë e Gruevskit, apo “meritë” e Ali Ahmetit?/fakte