Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshoski, në profilin e tij zyrtar, thotë se LSDM-ja u zotua që do ta ulë numrin e ministrave në përbërjen e re qeveritare dhe se nuk do të kalojë 20-tëshin, ndërsa qeveria e propozuar e LSDM-së ka 25 ministra./Almakos