Pasi Aleanca për Shqiptarët reagoi sot për fotografinë e publikuar nga lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski me ish-ministren e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulovska, reagoi edhe VMRO-DPMNE.

“Edhe pse Aleanca për Shqiptarët është aq e parëndësishme sa bora e vitit të kaluar, duke humbur plotësisht identitetin dhe duke u shkrirë në BDI dhe duke u bërë si partneri i tyre “sparring”, ne vetëm do të pyesim se çfarë është rasti me dy shtëpitë, njëra e Arben Taravarit, tjetra e ministrit Fatmir Mejiti, ku i dhanë me çmim të volitshëm, nga deputeti i BDI-së Jahoski, kush është pronar i Pucko Petrolit?

E vërteta është se Aleanca për Shqiptarët ka hyrë në qeveri për motive biznesi dhe për të shpëtuar krimin e Kovaçevskit dhe Ahmetit”, thonë nga VMRO-DPMNE.