Xhensila dhe Besi, do të lidhin kurorë gjatë këtij viti, por pa zbuluar datën.

Ata e kanë vendosur prej kohësh tashmë, madje kanë përmbyllur edhe një pjesë të mirë të përgatitjeve, por datën ende nuk e kanë zbuluar.

Burimet për Prive shprehen se Xhensila dhe Besi do të martohen në fillim të muajit shtator.