Këngëtarët e hitit global ”Despacito” kanë sulmuar presidentin e Venezuelës, duke e akuzuar atë për përdorimin e këngës së tyre për përfitime politike.

Presidenti venezuelas, Nicolas Maduro, paraqiti një version të përpunuar të ”Despacito”,  gjatë shfaqjes së tij televizive javore të dielën.

Tekstet e ripunuara promovuan planet e tij për një asamble të re qytetare të diskutueshme, e cila do të zgjidhet të dielën për të rishkruar kushtetutën.

Yjet e Porto Rico Luis Fonsi dhe Daddy Yankee e kanë quajtur atë një zemërim.

Presidenti u pa që fluturoi së bashku me remix, pasi audienca e tij vallëzonte.

“Thirrja jonë në Asamblenë Kushtetuese vetëm kërkon të bashkojë vendin … Despacito!” Shkoni tekstet e reja, ka pohuar ai.