Ymer Ymeri, me vendim të Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët do të jetë ushtrues detyre në pozicionin e kryetarit të degës së kësaj partie në Strugë mëson Strugalajm.com.Ymeri do zëvendësojë kryetarin e deritanishëm Syrja Rashidi, përndryshe deputet dhe anëtarë i kryesisë qendrore.Ky ndryshim sic mëson Strugalajm.com nga burime të brendshme në këtë struktur partiake vjen në funksion të mos dublimit të funksioneve si dhe në drejtim të freskimit të radhëve.Ymer Ymeri është farmacistë i diplomuar, aktivistë shumëvjecar politik në Strugë, vjen nga fshati Zagracan.(Strugalajm.com)