1.Nëse mendoni se ky është çifti më i lumtur atëherë ju doni t’ia tregoni gjithë botës sesa krenarë jeni për partnerin tuaj.Jeni e pavarur, kujdeseni për veten e nevojat tuaja dhe nuk ju shqetëson aspak opinioni i të tjerëve.Mashkulli ju vlerëson për atë që jeni dhe jep gjithçka tijën në lidhjen e dashurisë ! Motoja juaj është: sinqeritet.

2.“Pas çdo burri të suksesshëm është një grua e jashtëzakonshme” kjo frazë përshkruan mësë miri lidhjen tuaj. Është femra ajo që i kushton rëndësi dhe detajeve më të vogla, pa e lënë kurrë të dashurin në errësirë. Me mbështetjen e një partnereje të tillë çdo mashkull do të shkonte shumë larg.

3.Në këtë lidhje mashkulli është “lideri”. Është i përgjegjshëm dhe kujdeset që çdo gjë në lidhje të jetë në harmoni të plotë.

4.Ky përqafim shpreh të gjithë përkujdesin dhe insitktin mbrojtës që ka partneri ndaj të dashurës. Respekti që keni për njëri tjetrin dhe besimi është themeli i lidhjes suaj.

5.Jetoni në harmoni pavarsisht gjithçkaje tjetër që ndodh rreth jush. Shijoni çdo moment së bashku ! T jetuarit momentin është motoja juaj ! Do të ishit të lumtur krahë njëri-tjetrit pavarisht vendit apo kohës.

6.Nuk jeni tipi i çiftit që i shprehni ndjenjat në publik. Respektoni hapësirën e tjetrit, mendimin dhe interesat. Ndonëse nuk e shfaqni haptazi ju jeni dy shpirtra që kanë gjetur njeri-tjetrin.