Në një intervistë të fundit televizive lideri i LSDM-së Zoran Zaev mes të tjerave ka folur edhe mbi atë nëse gjykata kushtetuese e shfuqizon punën e Prokurorisë speciale.

Mes tjerave ai thotë se nëse gjykata kushtetuese e shfuqizon prokurorinë speciale do të ndodh një termet i vërtetë në Maqedoni pasiqë 200 mijë njerëz do të dalin në rrugë në shenjë pakënaqësie.

Në intervistën e tij ai flet edhe për zgjedhjet e 11 dhjetorit, pozicionin e Prokurorisë speciale, strategjinë e opozitës për kampanjën parazgjedhore si dhe raportet me bllokun politik shqiptarë/zhurnal