Ashtu edhe siç pritej Lëvizja Besa nuk do të merr pjese në qeverinë e re të Maqedonisë dhe këtë e vërtetoi permes preskonferencës kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami .

Kasami drejtoi akuza kundrejt mandatarit Zoran Zaev për mos përfilljen të parimeve dhe principeve të lëvizjes Besa për ridefinimin e shtetit dhe tha se Lëvizja Besa nuk do të votoj qeverin e re por do të jetë opozitë konstruktive .
Fol.mk