Baruti: Politika jonë do të na futë në histori si dhunues…

Pas shfaqes së filmit kontraverz “Tallja e Krishtit” kanë reaguar edhe ushtarët e UÇK-së, ndërt to edhe Xhem Llamallari i njohur si Xhem Baruti:

Ai ka shkruar:

..Populli na pranoi si Çlirimtarë, ne bëmë luftën e pastër si loti, duke goditur dhe sulmuar vetëm hordhitë e armatosur të ardhur nga karpet sllave, kurse politika jonë do të na fut në histori si dhunues dhe vrasës! TURP !

SHPËRNDAJE