Nëse BDI lejon t’a kontrollojë LSDM-ja, më mirë t’a braktisë Qeverinë

Shkruan Urim Salihu

LSDM nuk duhet të tregojë muskuj dhe pushtet ndaj cdo subjekti tjetër vetëm pse e ka një kryeministër. Ne e dijmë si Zaev e formoi qeverinë. Nuk kemi qenë në Zelandën e re, por këtu duke parë këtë teatër të tmerrshëm politik por që ishin partitë shqiptare që e formuan qeverinë post VMRO.

BDI nëse lejon që në punët e brendshme ti ndërhyjë partneri i koalicionit, në atë se kush do bëhet ministër a zëvendësministër dhe kush jo, atëherë është më mirë të braktisë një ditë e më herët qeverinë.

Ne i dijmë sa mund të jenë parti qytetare, subjektet maqedonase. Ata vetëm kur zihen ngushtë bëhen të tilla ndërsa sa marrin forcë, nuk gjejnë mënyra si ta tregojnë dominimin.

SHPËRNDAJE