Po ju paralajmërojmë, do ta keni shumë të vështirë: Gjejeni celularin në këtë qilim! (Foto)

Sa herë e keni humbur celularin në shtëpi? Shumë herë, me siguri.

Por çfarë mendoni nëse telefoni juaj gjendet në të njëjtën kornizë, gati me të njëjtën ngjyrë si të qilimit tuaj.

Kjo me siguri do të ishte më e vështirë për tu gjetur, përcjell Telegrafi.

Dhe një “ide e tillë” është shpërndarë në rrjetet sociale.

Pyetja që kërkon përgjigje është: Mund ta gjeni celularin në këtë fotografi?

Dhe nëse nuk e keni gjetur, përgjigjen e keni KËTU.

SHPËRNDAJE