Vjen risia e shumëpritur: iPhone 8 mbushet me wireless

Apple ka sjellur me iPhone 8 risinë e shumëpritur – mbushjen me wireless.

Telefonat e rinj, iPhone 8 dhe 8 Plus do të mbushen me wireless duke u vendosur në një siperfaqe induktive.

Sigurisht, kjo nuk do të bëhet pa tela, që do të thotë se blerësit duhet të blejnë të gjitha pajisjet për mbushje veç e veç.

iPhone 8 dhe 8 Plus do të vijnë në 64GB dhe 256GB, duke filluar nga 700 dollarë.

Smartfonët do të dalin në shitje me 22 shtator.

SHPËRNDAJE