Zgjim i ëmbël për Xhensila Myrtezain, festohet shtimi i familjes

Këngëtarja Xhensila Myrtezaj nuk mund të ishte ëm e lumtur se kaq.
Ajo ka festuar këtë mëngjes zgjerimin e familjes së saj virtuale me 1 milionë ndjekës në Instagram.

Një detaj mjaft i veçantë i ka mbëritur në shtëpinë e saj duke i shtuar dozën e lumturisë krah faktit se dita ditës po bëhet dhe më e ndjekur dhe e pëlqyer.

Xhensila është në muajin e 8 të shtatzënisë dhe pritja e ëmbël e ka zbukuruar edhe më shumë krah këtyre lajmeve të gëzuara.

SHPËRNDAJE