Planet e  Bashkimi Bashkimit Demokratik për të hyrë në Kumanovë ,,tinxërisht,,dështuan me qka takimi u anulua në orën 16:00 edhe pse qytetarët  ishin të njoftuar se do të mbahej në ora 15:00.

Edhe pse nën ndikimin e madhë të forcave policore lideri i BDI-së tentoi të hyjë në restorantin ku do të mbahej takimi ai prap se prapë nuk arritë përshkak bllokadës që ju bë nga ana e qytetarëve të Kumanovës.

Nga fotot që arriten në redaksin tonë shihet se vetura e z.Ali Ahmetit është larguar dhe nuk dihet se a do të kthehet pas largimit të qytetarëve.

15033553_1146484198740327_406034510_n 15033922_1146484842073596_1992562122_o 15049937_1146486192073461_759952302_n 15057835_1146485232073557_1932930228_n 15086263_1146486758740071_1359057920_n 15086383_1146484842073596_1992562122_n