Flokët janë ato që japin pamjen femërore dhe joshëse. Me rregullimin e flokëve në njëfarë forme përcaktohet edhe stili .

Herë të shkurta e herë të gjata janë dëshirat e femrave për flokët e tyre. Nëse ju tashmë i keni shkurtuar flokët dhe dëshironi që përsëri t’i keni ato të gjata, këto janë disa metoda që nëse ju i praktikoni mund të sjellin rezultatet që dëshironi.

1.Bëni masazh lëkurës së thatë

2.Masazh me flokë të lagura

3.Shkurtoni majat e flokëve në përmasa të vogla herë pas here

4.Përdoreni vitaminën 101

5.Mos përdorni ujë shumë të nxehtë gjatë larjes

6.Dhe shpërlani ato me ujë të ftohët  

floket