Çfarë do të ndodhë nëse ju do ta vidhni energjinë? Psikologia amerikane, Judith Orloff thotë se secili është nga pak vampir, sidomos kur është i shqetësuar apo i nervozuar.

Nuk mund të sillni ndryshime në jetë, nëse nuk jeni të sinqertë. Me ndihmën e psikotestit të saj mund ta zbuloni nëse brenda jush ka një vampir energjik. Përgjigjuni me “po” ose “jo” në pyetjet. Në fund e gjeni përshkrimin tuaj,raporton Gazeta Kosova Sot

1. A ju shmangin njerëzit ose janë të lodhur derisa flasin me ju? Po/Jo 2. A jeni të pasionuar me veten tuaj dhe domethënien tuaj? Po/Jo 3. A jeni shpesh kritik ndaj të tjerëve? Po/Jo 4. A i përgojoni të tjerët ose shpërndani thashetheme për ta? Po/Jo 5. A kini dëshirë ta kontrolloni rrethin? Po/Jo 6. A pëlqeni të bëni skena? Po/Jo 7. A e keni fjalën kryesore ose flisni shumë për veten tuaj? Po/Jo 8. Bini në gjendje emocionale, por nuk kërkoni ndihmë. Po/Jo

REZULTATET: Shkruani pikët për secilën përgjigje pozitive dhe numëroni pikët. Në fund shikoni në cilën kategori jeni. Numri i pikëve: 0 Urime! Nuk ka shenja se jeni vampir psikik. Numri i pikëve: 1 Ka gjasë që shumë pak i duroni të tjerët. Kini kujdes në sjelljen.

Numri i pikëve: 2 Ka shenja se bëheni i padurueshëm për të tjerët. Asgjë e tmerrshme, nevojitet pak mund për t’i sjellë gjërat në rend.

Numri i pikëve: 3 Tregoni shenja të buta të vampirit emocional. Provoni që t’i përcaktoni situatat në të cilat veproni në atë mënyrë dhe bëni ndryshimet e duhura.

Numri i pikave: 4 Ju jeni hajn mesatar i energjisë. Shikoni sjelljet dhe kini kujdes ndaj reaksioneve të huaja. Mund të bëheni shoqëri e padëshiruar.

Numri i pikëve: 5 Keni “sy” të theksuar të vampirit. Ndoshta nuk jeni të vetëdijshëm se gjithnjë e më shumë njerëz po ndihen keq në praninë tuaj. Nëse ua dëshironi të mirën të tjerëve, ndaloni dhe shikoni veten.

Numri i pikëve: 6 Ju në fakt jeni vampir i fuqishëm psikik dhe me siguri se jeni të vetëdijshëm për këtë. E vëreni se njerëzit në afërsinë tuaj janë të tensionuar, ose të shqetësuar, por mendoni se e meritojnë këtë.

Numri i pikëve: 7 Natyra juaj prej një vampiri është theksuar shumë. Njerëzit ju shikojnë dhe ju konsiderojnë si keqbërës psikik. Do të ishte mirë të këshilloheni te ekspertët dhe së bashku të gjeni zgjidhjen.

Numri i pikëve: 8 Jeni vampir psikik, që gjithmonë thith energjinë e të tjerëve. Gjithmonë dhuroni rrezatim negativ. Le t’ju ndihmojë psikiatri ose psikologu dhe do ta kuptoni sa dëm u bëni të tjerëve.