Të shohësh një femër në uniformë është me të vërtetë mahnitëse – sidomos kur ajo femër është e veshur me uniformën e Policisë Shqiptare.

Një fotografi që ka qarkulluar kohët e fundit në rrjete sociale tregon një vajzë shqiptare të veshur në uniformë të Policisë së Shqipërisë, e fotografuar afër një qeni.

Vajza e panjohur për nga emri është mjaft simpatike dhe fotografia e saj është pëlqyer me të madhe kohët e fundit në rrjetet sociale.

policja