Edhe politikanë nga Maqedonia i janë bashkuar inaugurimit të Thaçit si president i Republikës.

Në këtë foto të bërë nga “zeri.info” shihen dy liderët e shqiptarëve në Maqedoni, Ali Ahmeti nga BDI-ja dhe Menduh Thaçi nga PDSH.

Madje, Thaçi në humor tha për “zeri.info” se ata i kanë ndarë në mes të karrigeve