Në rrjetet sociale po qarkullon një foto e liderit të BDI-së, Ali Ahmeti në stilin e ‘Shivanit’ të serialit të famshëm turk “Lugina e Ujqve”.

Në këtë fotografi, Ahmeti  mbanë një revole në brezë dhe i është e veshur me një stil të vecantë. Ajo që bie në sy është shalli  me të cilin ka mbështjellë belin. (INA)