Revolucioni laraman sonte ka realizuar një aksion gueril para Gjykatës Kushtetuese.

Ata dërguan edhe një paralajmërim për qeverinë se afati për përmbushjen e kërkesave të Revolucionit laraman, vërtetimin e ligjshmërisë së PSP-së dhe ndalimin e ndjekjes së qytetarëve që po protestojnë, transmeton TetovaSot.

“Kanë mbetur edhe 6 ditë deri në 18:06,” kanë porositur eevolucionarët.

Screenshot_2016-06-13-11-54-22-1