Ansambli i këngëve dhe valleve”Karshiaka” nga Shkupi me sukses  u prezantua  në  festivalin ndërkombëtarë “Festivalin e Yorukëve” në Antalya të Turqisë . Festivalin e Yorukëve  është një nga  evenimentet  më madhështore  ku marin pjesë  shumë shtete  nga e gjithë bota. Akv “Karshiaka”  në këtë festival defiloj  me një paraqitje spektakolare , ku u prezantuan denjësisht  vlerat kombëtare shqiptare dhe njëherit  u përzgjodhë si Ansambli më i dalluar  me performancat artistike në këtë festival

©fol.mk

akv2 akv3 akv4 akv5 akv1