“ALEANCA PËR SHQIPTARËT” mbrëmë dorëzoi listat me kandidatë për deputetë në KSHZ. Nënkryetari i UNITETIT, z.Zulfi Adili, në emër të koalicionit, para përfaqësuesve të mediumeve deklaroi se partnerët e koalicionit listat me kandidatë për deputetë i kanë formuar në bazë të parimit që shqiptarëve t’u ofrohen kandidatë sa më kualitativ për përfaqësues të tyre në Kuvendin republikan, duke shprehur bindje të thellë se këto lista garantojnë se “Aleanca për Shqiptarët” do të ketë përkrahje të madhe të qytetarëve në zgjedhjet parlamentare të 11 dhjetorit.

Në vazhdim lista e plotë me kandidatët për deputetë të koalicionit opozitarë “ALEANCA PËR SHQIPTARËT” për Njësitë zgjedhore 1, 2, 5 dhe 6:

  Njësia zgjedhore nr.1 Njësia zgjedhore nr. 2 Njësia zgjedhore nr. 5 Njësia zgjedhore nr. 6
  Emri dhe mbiemri Emri dhe mbiemri Emri dhe mbiemri Emri dhe mbiemri
1 Zulfi Adili Nexhmedin Sadiku Syrija Rashidi Ziadin Sela
2 Arben Taravari Arlinda Memetaj Remzi Memedi Vesel Memedi
3 Bujare Abazi Isuf Seferi Atina Canoska Arta Toçi
4 Osman Loki Driton Nebiu Ibrahim Kolari Agon Ferati
5 Muhsin Arifi Ilmije Vllasaku Munire Dumani Harun Beadini
6 Selma Helshani Mirushe Bislimi Abduladi Useinoski Afërdita Hamza
7 Skender Xhemaili Memet Bajrami Nasuf Bajraktari Shpëtim Elezi
8 Naim Bajrami Miranda Fejzullahu Murseli Kujtesa Ademi Nehad Bafqari
9 Marigona Emini Bashkim Memedi Shkëlqim Xhafa Valbona Ristemi
10 Sara Imeri Arben Jahja Rajmonda Mamudi Jetmire Bajrami
11 Burhan Memedi Naime Islami Gëzim Isa Besnik Emini
12 Nurten Islami Hurije Ajdini Jetona Selimi Dijana Emri
13 Teuta Xhaferi Zekirija Abdullahu Ndriçim Dika Gazmend Selmani
14 Blerim Halimi Shefik Ukiqi Arta Papraniku Bejtulla Kamberi
15 Urim Krosi Qefajet Berisha Menan Sherifi Shkurte Dauti Greshnica
16 Makfire Zimberi Isa Idrizi Nevzat Imeri Jasin Halili
17 Artan Rexhepi Shkëlzen Alija Liridona Sheji Sadik Neziri
18 Semra Fazlija Semrah Kovaçi Premtim Zendeli Nexhibe Selimi
19 Ardian Limani Arban Balliu Këndime Maksuti Shkëlzen Sinani
20 Zaim Sherifi  Fatmir Zimberi Fatos Useini Arjeta Sulejmani