…Vmro-Dpmne duhet të mbetet në opozitë ndërsa Nikolla Gruevski në opozitë dhe para drejtësisë, pastaj le të të kujtohet pak, madje edhe le ti merë edhe 100 mandate po të duan.

Bdi-ja nuk do të mundet të mbete peng politik i shantazheve tuaja , ajo do të mbajë përgjegjësi politike por dhe juridike poqëse provohet një gjë e tillë, por jo nën kërcnimet, shantazhet apo joshjet tuaja në forma të ndryshme . Bdi-në do ta kërcënojnë edhe pesëdhjetë mi votues nga mbi tetdhjetë mi sa u kanë mbetur, Nikolla dhe Mijallkov mjaft më !

( q. aliu )