PËR z. ALI AHMETI !

Analisti politik Qenan Aliu nëpërmjet një postimi në murin e tij në fejsbuk i drejtohet Kryetarit të BDI-së,  Ali Ahmetit me një kërkesë  urgjente për të larguar përgjegjësin kryesor në lidhje me aferën  më të fundit koruptive, ku  në mënyrë  qesharake dhe të shëmtuar kanë abuzuar me financat e digasterit që drejton kuadri më i lartë i partisë së zotit Ahmeti. Në kërkesvn e z. Aliu drejtuar Ali Ahmetit thuhet:

…I nderuari Ali Ahmeti, tërhiqe funksionarin më përgjegjës të digasterit të ,,Kioskave,, , mos vazhdoni të bëheni cing i botës.

Në disa premisa të Deklaratës së përbashkët të partive z. Ahmeti thireni në MO, por partia që ka në kompetencë digasterin për këtë Marëveshje është ajo që drejtoni Ju, ndërkaq ky digaster analizën politike, juridike dhe kushtetuese të implementimit të saj , gjoja në vijë ,,ligjore,, gjat furnizimit me mijëra euro para publike ia beson kompanisë me performansa të ,,Kiosqeve,, .

z. Ahmeti nuk është vetëm kjo,pyeti të deleguarit tuaj në këto zyra të larta publike se edhe sa ,,Kiosqe,, kanë aktivizuar me abuzime të tilla sa qesharake aq edhe të shëmtuara !

( q. aliu )