Kryetari aktual i Komunës Qendër, Andrej Zhernovski, ka vendosur që përsëri të kandidohet si kandidat i pavarur për kryetar komune dhe të mos e pres vendimin e LSDM-së që mund të jetë në dobi të kaditaturës së tij, shkruan Fokus.mk, njofton Portalb.mk.

Ai sot i ka mbledhur nënshkrimet e nevojshme ligjore të votuesve që të jetë përsëri kandidat i kësaj komune.

Ai në zgjedhjet lokale të vitit 2013 ka zhvilluar betejë të vështirë sepse mezi e ka fituar kandidatin e parë të VMRO-DPMNE-së, Vlladimir Todoroviqin.