Aktorja Angelina Jolie është sërish në vëmendjen e mediave.

Pas aludimeve se gjendja e saj është e mjeruar, ajo kapet mat në rrugë me disa nga fëmijët e saj, duke treguar sic është në të vërtetë. Ylli i Hollyëood-it dukej mirë me shëndet bashkë me fëmijët Shiloh, Vivienne dhe Zahara, në Los Angeles. Me një fustan të zi, 42-vjeçarja dukej në formë të mire dhe shumë e bukur.

Ajo kështu hedh poshtë të gjithë lajmet se është duke shkatërruar veten.