Arbana Xharra: Ali Ahmeti e Menduh Thaçi, me agjend antishqiptare

Arbana Xhara me rastin e shenjtërimit të humanistes shqiptare Nëna Terezë dhe mospjesmarrjen  përfaqsuesve poltik shqiptarë në ceremoninë e shenjtërimit që u zhvillua sot në Vatikan  thumbon keq  Ali Ahmetin, Menduh Thaçin dhe përfaqësuesit tjerë shqiptarë duke thënë se ata ka kohë që e mohojnë kauzën dhe vetë Nënën Terezë.

Në vazhdim ja edhe postimi i plotë i gazetares Xhara: