Armend Nuhiu: Zor do ta ketë LSDM-ja me Muki Xhihadistin, Miletic çetnikun, Edmond liberalin

Armend Nuhiu i analizoi listat e LSDM-së dhe koalicionet e saj ku i duken shumë të papërshtatshme në vija ideologjike i gjithë ai mish-mash njerëzish i mbledhur  rreth kësaj partie, transmeton TetovaSot.

“Muki xhihadisti, Miletic cetniku, Edmond liberali, Fijat profituesi, Lile luledielli, Tito politikani i përhershëm. Zor do të ecë puna. Zor”, shkroi në llogarinë e tij në Facebook mjeku Armend Nuhiu./TetovaSot/