Analisti Arsim Zekolli ka reaguar në profolin e tij në facebook lidhur me dukurinë që disa parti përfshihen tërë kohën nëpë mediumeve ndërsa disa tjera nuk kanë përkrahjen e mediumeve por sipas tij ato parti kanë fituar simpatinë dhe përjahjen e popullit ! 

VMRO, LSDM, BDI, PDSH, Besa mund të bërtasin 24/7 në mediat e tyre televizive, por fakti se të Majtët, Liberalët si dhe Aleanca për Shqiptarë luftojnë dhe mbijetojnë pa asnjë medium privat është shkaku i simpatis për ta,por edhe shuplak e nxehtë për partitë e lartëpërmendura dhe papagallët e tyre mediatik , ka shkruar në profilin e tij në facebook analisti Arsim Zekolli