Atmosfera e festave të fundvitit po ndihet  edhe ne shtëpin e kleas , ajo pas publikimit të klipit të saj solo ne Belly dancit u perkujdes shumë që të ket edhe foto ku ajo përmes rrjeteve sociale deshiron që gjith fansave dhe adhuruesëve të belly dencit e në vecanti fansave të Kleas ,të ju uronë  “shumë dashuri ,sukses , paqe , harmoni , shëndet mbi të gjitha për vitin 2017” .

Ju rikujtojm se Klea do e përmbyll vitin edhe me një klip pas suksesit të saj në realizim të klipit të pare solo ne Belly Denc .

Ju sugjerojm ta ndiqni performancën e kleas ne videon me poshtë.

https://youtu.be/BpwWw0JA3K8