Revista e njohur gjermane “Auto Bild” ka shkruar për modelin e ardhshëm sportiv të kompanisë Audi, R6, i cili do të bazohet në gjeneratën e ardhshme të Porsche-së, Boxter.

Audi R6, sipas informatave të tanishme, do të arrijë gjatë vitit 2018, dhe do të ofrohet në version Coupe dhe Roadsteraudi tt1