Dhuna ka shpërthyer në shumë qytete në Francë derisa qindra-mijëra njerëz kanë dalë në rrugë në protestat kundër reformave të punës që shihen si diskriminim në të drejtat e punëtorëve.

Shumë njerëz janë lënduar kur policia dhe protestuesit u përleshën në Paris, Rennes dhe Nantes.

Raportohet për protesta në 200 qytete pas ndryshimeve në 35 orë punë.

dhuna francedhuna ne france1dhuna ne france 3